Post by giagimdecantpal on Feb 22, 2022 19:37:41 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ War and Order ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ War and Order IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب نامحدود همه ▞▞▞
▞▞▞ War and Order 2022 version ▞▞▞
ندارم
عملکرد زوم pinch در نقشه جهان عالی خواهد بود اگر بتوانیم بیشتر بزرگنمایی کنیم. همچنین مشکلات اعتبار Google Play هنوز حل نشده است. ایجاد نگرانی های فزاینده
ممنون میشم اگه زودتر پیگیر زبان فارسی بشین چون نمیشه درست بازی کرد واسه اینکه خیلی چیزهاش رو متوجه نمیشیم.بازیش حرف نداره فقط تنها ایرادش نداشتن زبان فارسی هست
مجبور شدم نظرم را پس بگیرم، این بازی واقعاً لذت بردن را به طرز مضحکی دشوار می کند. در دنیا چگونه یک قلمرو را در #1200 در مقابل یکی از #400 قرار دهید. مثل اینکه چطور این برای شما منطقی است. همچنین نمیدانم چرا تمام پاداشهای برتری که میخواهید مردم برای آنها خرج کنند، منطقی نیست. مردم خیلی سریع خرج میکنند و رشد میکنند و شروع به کشتن دیگران میکنند که باعث میشود مردم بازی را ترک کنند زیرا این خیلی مضحک است. خودت را درست کن لعنتی شتر
برای برنده شدن در خالص ترین شکل آن، پول پرداخت می کنید تا کمتر صبر کنید، آیتم های ویژه را دریافت کنید و جلو بروید. آنها یک سرور جدید باز می کنند و بازیکنان برتر روز دوم بیش از یک میلیون نفر هستند، و هر کسی را که نزدیک شود را نابود می کنند. پول بدید یا زیاد اهمیت ندید..
خوبه. از صبر کردن و پرداخت هزینه برای ادامه کار متنفرم.
بازی سرگرم کننده در ابتدا. تبلیغات بسیار گمراه کننده مجموع پرداخت برای برنده شدن در بازی ها. آنها بازیکنان خود را در برابر یکدیگر قرار می دهند، بنابراین اگر منابع بازی را خریداری کنید، کسی می تواند آنها را بدزدد. این باعث عصبانیت و خریدهای ناگهانی و قلدرهای کارت اعتباری می شود که کل سرورها را خراب می کنند. شتر می گوید این رویدادها را بازی کن .... که باید برای آن پول پرداخت کنی. برای زدن دکمه x به معنای واقعی کلمه باید پول پرداخت کنید. مثل هر بازی دیگری از سال 1986 می خواهید؟ 20 دلار بده نمی توان منتظر ماند تا این بازی ها در ایالات متحده و اروپا ممنوع شوند
پول! من الان 6 ماه است که بازی می کنم و متوجه شده ام که اگر چیزی به نفع من کار کند، مدت زیادی طول نمی کشد که یک زبان نوع کامپیوتری که به سختی قابل مشاهده است، ظاهر شود و کم باشد و ببین، اکنون برای من هزینه زیادی دارد تا آنچه را که می توانم به دست بیاورم. قبلا داشت! من می توانم ده ها یا بیشتر مثال بزنم که چگونه همه چیز برای منافع مالی خود تغییر کرده است. مسلماً، این یک بازی سرگرمکننده و اعتیادآور است، اما آماده باشید که پس از عبور از یک سطح، مقداری پول نقد کنید. شتر بازی. من ناامید شدم😒
بازی قبلاً خوب بود، همه بهروزرسانیهای جدید آن را وحشتناک میکنند، هرچند، نیمی از اتحاد من در r1333 پس از آپدیت فروشگاه جنگ بینهایت بازی را به طور کامل ترک کردند، camel هر بار که نزدیک میشویم پست هدف را تغییر میدهد، ویرایش، توسعهدهنده ادعا میکند wao شتر مهم ترین بازی است، اما همه ما می دانیم که AOZ بزرگترین پول ساز است که چرا به مشتری خود دروغ بگویید
اگر آنها سطوحی از گزینه برای حمله داشتند، یک c32 نباید قادر به کشتن یک اتحاد کامل از بازیکنان کوچکتر باشد و اگر این کار به صورت روزانه انجام شود در نهایت با قلدری روبرو می شوید که اصلاً جالب نیست. علاوه بر این، آنها نرخ مبادله شگفت انگیزی دارند، اگر در اروپا باشید، 1.5 برابر قیمت یورو را نسبت به دیگران با دلار آمریکا می پردازید.
استراتژی بیدرنگ فوق العاده با ابزارهای مختلف برای ساختن، مبارزه و حفظ یک امپراتوری مجازی. ترکیب سبک های فانتزی سنتی با پیچ و تاب های مدرن و عناصر منحصر به فرد آن را به یک بازی بسیار زیبا و در عین حال تشنه به خون تبدیل کرده است! lol خیلی سرگرم کننده است! با کارهای زیادی برای انجام و یادگیری در حین پیشرفت، PVP، PVE، حالتهای اضافی، و سایر قابلیتهای عالی. تنها نکته منفی این است که "پرداخت به برد" در این بیش از حد است، اما تا آنجا که من می توانم بگویم همه چیز را می توان باز کرد.. سبک "Grind" 😉👍
تاخیر زیاد
الی
🤢🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
به نظر شبیه بازی فیسبوکی است که برادرم قبلا بازی می کرد. چیزی که وجود دارد این است که هر کسی که برای اولین بار این بازی را شروع کند، ممکن است تجربه نسبتاً خوب یا تجربه بسیار بدی داشته باشد، بستگی به جامعه سروری دارد که روی آن استفاده میکند. ممکن است سروری باشد که در آن قلدری بیداد می کند، یا سروری که بیشتر با هم به نفع سرور کار می کند. همچنین پرسیدن سوال و یافتن یک اتحاد مفید ضروری است. در غیر این صورت متوجه خواهید شد که بسیار مورد حمله قرار گرفته اید و هیچ لذتی نخواهید داشت.
به مراتب بیشتر این است که تگفغفدسب یخچال دارد و به خاطر اندازه اش
من برای اولین بار در مورد این بازی 3 هفته اول بازی خود نظر دادم. الان 10 ماهه که دارم بازی میکنم. من عاشق این بازی هستم. افرادی که ملاقات می کنید فوق العاده هستند و بازی عالی است. می توانید پرداخت کنید یا نه. تا زمانی که بازیکن تراموا هستید، مهم نیست که پرداخت کننده باشید یا نه. مانند هر بازی دیگری به خرج کردن پول کمک می کند اما مجبور نیستید. یکی دیگر از دلایل عالی بودن این بازی. همه چیز در مورد مهارت و کار گروهی است و شما بهترین خرج کردن را دارید.😁😁
بازی و راه های استراتژی عالی هستند. خوب فکر شده و ساختار یافته برای بازی آسان و سرگرم کننده گان. اگر نتوانید از پول واقعی استفاده کنید، روند ساخت کندی است. توصیه من این است که فوراً به یک اتحاد خوب تله پورت کنید که می تواند به شما کمک کند و راه قلمرو را به شما نشان دهد. لذت ببرید!!! Kingfearfire
فعلا باید بگم خوبه بد نیست
این بازی دست شما را در گیمپلی نگه میدارد و باعث میشود که سرگرمکننده نباشد، اما به دلیل موفقیت بیش از حد بازی که به شما احساس رضایت کاذب میدهد، اعتیاد آور است. این تهدید می کند که اگر اجازه دسترسی به تلفن خود را ندهید، داده های خود را از دست خواهید داد. اگر از گرفتن اطلاعات شخصی شما امتناع کنید، به شما اجازه بازی نمیدهد، گزینهها عبارتند از موافقت یا خروج از بازی. این و درخواست های مداوم برای پرداخت پول، این بازی را به یک بازی غارتگرانه تبدیل می کند. اگر بتوانم به آن 0 ستاره می دهم.
بازی بسیار خوبی برای بازی کردن
قبلا برای این بازی 5 ستاره داده بودم. اما حالا فقط 2 ستاره بدهید چون قلدرهای زیاد و این باعث می شود ایمان من به این بازی از بین برود. من بیش از دو سال است که این بازی را بازی می کنم، به دلیل اینکه به دست آوردن منابع بسیار سخت است، بالا بردن سطح بسیار دشوار است، به علاوه آنها بیش از حد توسط بازیکنان دیگر که قوی ترین هستند اذیت می شوند. می دانم که این بازی جنگی است. برای نگه داشتن بازیکنان در این بازی تقریباً غیرممکن است، یکی از دلایل آن این است که بسیاری از ضعیف ترین بازیکنان نمی توانند از پیوستن به جنگ در بازی لذت ببرند.
War and Order Strategi tloi
بد
اولیویی
بازی ها خوبه شک نکن یه روزی بازی کردم اما بعد از همیشه درخواست آپدیت آپدیت آپدیت را چندین بار آپدیت کردم. اما امکان بازی وجود ندارد. فقط اگه پول داری شما از بازی ها لذت می برید. برای خرید چیزی که نیاز دارید این بازی را انجام دهید. در غیر این صورت خیلی خسته است وقتی آنها همیشه به روز رسانی به روز رسانی را می خواهند. حتی من 5، 6 بار برای 6، 7 یا 12 ساعت آپدیت می کنم. وقتی کامل شد. آپدیت چند چیز دیگه 😑 بالاخره این بازی رو پاک میکنم . خدا حافظ .
War and Order کلاهبرداران/دزدها/هکرها را مسئول نمی داند. یک ایمیل از من دزدیده شد و کارت اعتباری من شارژ شد و جنگ و سفارش اساساً می گفت موفق باشید. حتی اگر به عنوان یک توسعه دهنده توانایی ip ban و پیگیری استفاده از طریق ایمیل های مشخص را داشته باشد و حداقل این نوع بازیکنان را محدود کند. خدمات مشتری ضعیف، و به من نگویید ایمیل camel4u خود را ایمیل کنم. بی ارزش است. من قبلاً سعی کردم این مشکل را از طریق ایمیل برطرف کنم و پاسخ معمول شما را دریافت کردم. هیچ چی. به روز رسانی: هنوز حل نشده است
بازی خوبه ولی !! این بازی بسیار کند کار می کند 🐌 برای ارتقاء و به روز رسانی به rss زیادی نیاز است در حالی که ماه ها و سال ها منابع را برای ارتقاء جمع آوری می کنید و باید هر روز خود را از دیگران پنهان می کردید، فکر می کنم ایده خوبی نیست که این مقدار زمان را در یک بازی تلف کنید. !! اگر بیشتر از آن بهره ببرید، نمایش آن بسیار سریعتر است و یک بازی معقول برای بسته ماهیانه و غیره قیمت جزئی میتواند به شما کمک کند بیشتر بفروشید و درآمد بیشتری کسب کنید.
عالیه حتما نصب کنید
بازی شایسته همان فرمت اول برای این بازی ها اما سرگرم کننده
پیمایش برخی از صفحه نمایش ها سخت است. وسعت کلی را دوست دارم. این بازی محتویات زیادی ارائه می دهد
خیلی بازی خوبیه من راضی ام به بقیه هم کار ندارم عالیه
War and Order Strategy jlha
War and Order Stratégie gqoi
اول لعنت ب روح بابای خامنه ای بعدش به روح بابای بایدن بعدش ب روح بابای سازندش کیربکس ناموست بااین بازی ساختن اصلا بازنمیشه باپول کار گری اینترنت بزن بعدش این بازی دانلودبکنم و بعدش اصلان بازش انرژی منفی هرچی وطن پرست پشت سره تووخانوادت باشه.
هرگز توسعه دهندگانی که سعی در صدمه زدن به بازیکنان FTP داشته باشند، دیده نشده است. آنها هر شکلی از پیشرفت رایگان را از بین میبرند و در عین حال سیستمهای سنگزنی بیپایانی را که برای جذب پول طراحی شدهاند، اضافه میکنند. هر بازیکن باید بیش از 5 حساب ایجاد کند تا منابع کافی برای هر سطح ایجاد کند. قلمروها آنقدر سریع می میرند که همیشه بعد از یک ماه 1-2 اتحاد می شود. تنها راه برای حمله، ارسال هرزنامه به افزایش سرعت راهپیمایی است (که قیمتهای قیمتی دارد) و حملات گروهی زمانی که بازیکنان مهارت SOS را دریافت کنند، وجود ندارند. خیلی زود فقط 1 روز در ماه جنگ وجود دارد. جی جی؟
پیشرفت در این بازی بدون اشتراک زمان زیادی طول خواهد کشید
این بازی به شدت توصیه شد اما دانلود نمی شود. دوباره دارم تلاش میکنم در صورت موفقیت آمیز بودن بررسی را به روز خواهم کرد. بود. دارم ازش لذت میبرم تنوع دارد و سرگرم کننده است. اما اخیراً مورد حمله قرار گرفتم و هیچ گزینه ای برای دفاع به جز درخواست کمک وجود نداشت. چرا؟
چرا آف لاین درست نمیکنین، همیشه مردم که نت نداره . 😡😡😡
پس از ادغام قلمرو، بازیکنان بر سر تعداد کمی از هیولاهای موجود در سطح 26-30 مبارزه می کنند. شما محصول خود را نادرست معرفی می کنید. همین پدیده برای کاشی های منبع آهن/سنگ سطح 5 نیز اتفاق می افتد. همه را در یک فضای کوچک جمع می کنید. فقط یک هشدار... اگر فکر می کنید بازیکنی با حساب اصلی و 10-15 حساب "مزرعه" نادر است، ساده لوح می کنید. من 4 سال است که بازی می کنم و به روز رسانی های افزایشی بسیار مورد استقبال قرار می گیرند.
من یک ایده عالی برای توسعه دهندگان دارم .. ارتقای قلعه را کاهش دهید تا در ردیف سطوح هیولاهای قلمرو قرار گیرند. در قلمروهای جدید می توانم بگویم که فقط زمانی می توانید ارتقاء اصلی را ادامه دهید.. زمانی که تعدادی از لردهای دیگر به آن سطح قلعه رسیدند. نه تنها آن را رقابتیتر میکند، بلکه باعث میشود بازی منصفانهتر نیز انجام شود. بازیکنان زیادی در عرض یک هفته پس از شروع قلمرو، آن را به c26 کارت اعتباری میدهند و خریداران بالقوه ارتقا را ترک میکنند یا در یک موقعیت اعتیادآور قرار میگیرند که در آن به شدت بدهکار میشوند.
صفحه نمایش را تمیز کنید. خیلی کثیف است و گوشی من کوچک است، بنابراین من همیشه رویدادهای احمقانه را لمس می کنم. و بازی را تمام صفحه می کنم. این بازی به نظر می رسد که من در حال بازی کردن candy crush هستم. مهمترین گرافیک باید ارتقا یابد این بازی شبیه بازی 2006 است. .
بازی عالی. شما را مشغول می کند. دستورالعمل های مربوط به راه اندازی کمی وجود ندارد اما 2 روز است که من درگیر هستم. چند روز دیگر به آن فرصت دهید و می توانم رتبه بندی خود را تغییر دهم.
Shadow fighter 2: Shadow & ninja fighting games Экшен sdyf
دو روزه که با وجود انجام آپدیت نمیتونم بازی رو راه اندازی کنم. این وحشتناکه
نه بد نه خوب
انگلیسیت خوب نیس نکن باید برای بازیش وقت بزاری این بازی و یاد بگیری بهت یاد میده چطوری رهبری کنی فوق العاده راضی ام ازش.
واقعا سرگرم کننده است، بسیار آسان برای درک. در نهایت برای برنده شدن پول می گیرد، اما وقتی پول خرج می کنید، ارزش آن را دارد. متأسفانه این باعث نمی شود که هزینه کردن در نهایت اجباری باشد. خوب فکر شده، رویدادها و مینی بازی های زیادی برای جذاب نگه داشتن آن. حتماً توصیه می کنم آن را امتحان کنید. متشکرم.
من ساعت ها را به این بازی اختصاص داده ام. بعد رفتم لاگین کردم گفت اکانت ممنوع شد. من با پشتیبانی تماس گرفتم و آنها با پیامی خودکار به نظر می رسیدند که می گفت من قوانین را زیر پا گذاشته ام. من حتی نمی دانستم ممکن است. بدون توضیح فقط پیام اکانت مسدود شده است. ارزش صرف وقت خود را ندارد زیرا آنها بدون دلیل شما را مسدود می کنند