Post by giagimdecantpal on Feb 22, 2022 19:25:27 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cat Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cat Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ piiramatu punktide häkkimine ▞▞▞
▞▞▞ Cat Simulator 2022 version ▞▞▞
Tore
Super! Seal on võimsad majad!
Olen seda mängu mänginud alates 2015. aastast, kuid see ei lase mul seda alla laadida. Palun paranda.
Kassid on armsad, kuid neid on raske kontrollida ja palun tehke aega pikemaks, sest kui ma lõhun vaasid ja lükkan asju ja ma pean varru avama
See sobib mu väikesele nõbu õele
Umm, juhtnupud on halvad, peaksite selle parandama ja selle mängu kaamera oli halb
Kiisud on väga armsad ja nunnud.I💖🐈🐱.
kassi simulaator on parimad mängud kogu maailmas ja ma olen ummikus, ma olen sellesse mängu armunud, see on Halloween, kuid pole modifikatsioone või modifikatsioonidest tuleb kaks kassi simulaatorit ja sellised modifikatsioonid nagu mina mina mina mina, mina, mina, mina, mina olen hästi mu vennale ei meeldi seda mängu mängida, see on nõme ta ütles
Vau, ma ei kirjuta kunagi arvustusi, kuid see rakendus on hämmastav!! See on nagu kassi omamine/olemine!! Ma tean, et olen 11-aastane ja seda tüüpi asjade jaoks veidi vana, aga see on fantastiline! Soovitan soojalt seda rakendust kui suurepärast ajahävitajat ja suurepärast võimalust olla õnnelik!
see on suurepärane, kuid ma lihtsalt soovin, et oleks olemas mitme mängijaga režiim, mis oleks tegelikult mängitav wifiga, vajab veidi muudatusi, kuid peale selle on see suurepärane
Laadisin alla, avasin ja jäin laadimislehele kinni. Panin telefoni 7 minutiks maha ja see ikka ei laadinud! Kahju, et mäletan, et see oli nii lõbus mäng ja nüüd ma ei saa enam mängida.
Cat Simulator แอ็กชัน jhz
Värskendasime mängu ja nüüd see ei lae. Desinstallis selle ja laadis uuesti üles, kuid ikka ei mängita. See on tõesti nõme, sest asjade teenimine võtab nii kaua aega. PALUN LAHENDAGE PROBLEEM
Miks laadimine on liiga pikk, ma mõtlen, et meil on tugev ühendus, palun parandage see
Poole tunni pärast kustutasin SELLE RAKENDUSE! Arvasin, et mäng on nagu kassielu, kuid selle asemel oli see igav hävitav mäng. GRAAFIKA ON KOHUTAV! kui olete nõus seda rakendust hankima, ärge seda hankige
Ma ei soovita teil lasta väikestel lastel seda ilma täiskasvanu järelevalveta mängida, sest kass peaks tegema selliseid asju nagu pesumasinasse minema ja muruniiduki sisse lülitama. Mitte midagi, millest tahaksin, et lapsed õpiksid... Ma arvan, et kui vanem ütleb midagi sellist, nagu "Oh ei! See kass teeb midagi väga halvasti!" Siis oleks ilmselt kõik korras. Muidu ma armastan seda! See on super armas ja lõbus! ⭐⭐⭐⭐⭐
Nii et ma mängisin seda tükk aega tagasi ja see oli väga hea, teen seda uuesti ja see muudkui initsiliseerub, google pluss ei satu sisse, see võib olla põhjus, miks olen siiski kurb, see mäng oli minu lapsepõlv. Palun paranda kui võimalik.
Päris lõbus ainuke probleem on see, et juhtnuppe on raske harjuda
Cat Simulator ایکشن syq
See on suurepärane, ma mäletan, et mängisin seda mängu, kuid kui proovin seda uuesti alla laadida või ütlen pidevalt veakoodi 505
Sellel on halb graafika ja see oli SUPER glichy, ärge alla laadige see aja raiskamine
Love Balls Puzzle wktj
Ma ei saa seda mingil põhjusel alla laadida!
Need kontrollid on kehvad, aga hea mõte.
Kontroller on nii aeglane 😑😔
Mitte nii realistlik, kuid naljakad mängud. Pole paha
Kui ma selle mängu alla laadisin, ütles see initsialiseerimine väga pikka aega ja ei lase mul mängida, palun paranda see
see gsme on hea
See on suurepärane, kuid see vajab värskendust, pls?
Sellel mängul on pikk laadimine, kas saate seda kiirendada ja kui logite sisse tahvelarvutis, näiteks uuesti mängides, on see väga aeglane ja see on terve päeva laadimata
Selle rakenduse laadimine võtab nii kaua aega
Ma saan isegi mängita oma sõpraga🙄
Kaks asja, mis mulle selle mängu juures ei meeldi, on see, et mõne mängu eest tuleb nii palju punkte saada ja et kass maksab nii palju raha.😕😕😑😑😑
Cat Simulator Darbības spēles epm
meelelahutuslik. see on tore, kuidas saate mängu kõik avada ilma päris raha kulutamata. kõik, mida pead tegema, on lihtsalt jätkata mängu mängimist, et saada münte või kalliskive. erinevalt mõnest mängust, kus te ei saa mõnda eset hankida, kui te ei kasuta raha. Kuid ikkagi on võimalus osta asju päris rahaga ja saada asju kiiremini.
Initsialiseerimiseks kulub palju aega umbes 1 kuni 2 aastat😈😈😡😡😡😡
Mulle meeldib see mäng, kuid see lisab, kui olen mängu keskel ja mõned lapsed mängivad seda 0_0 ja nad võivad vihaseks saada, sest nad peavad maksma
Lahe🐈MA ARMASTAN KASSE
See on minu meelest päris lõbus mäng! vaja on vaid rohkem rõivaid ja aksessuaare ning võib-olla ka ajaväljakutse ajal rohkem hävitamiskohti, kas aega on võimalik natukene pikendada? see on kõik, mida ta vajab! mulle meeldib see mäng!!
Päris hea mäng, aga mulle siiski ei meeldi. Üks on see, et selle mängu hitboxid on väga halvad. Teiseks on kontrollid ennekuulmatud, kassi kontrollimine on raskem kui miski muu. Graafika on üsna hea ja kõik, kuid siiski on vaja mängu täiustada. Kui teete seda, installin ma selle mõne kuu pärast tagasi, et näha, kuidas see mäng paremaks muutub. Täname, et lugesite seda.
HALVEM RAKEND EVER MA POLE KUNAGI OMA ELUS RAKENDUSE PÄRAST ROHKEM PAHAS olnud!!!!!!!!!! MUL EI OLE SELLE RAKENDUSE KOHTA ÜHTEGI SÕNU, KUID MIDA SAAN ÖELDA, ÄRGE LAADIGE ALLA SEE ON AJA SUURIM VÖÖ.
Mul on vaja Google Play viimast versiooni, miks minu tähed 0 mulle see ei meeldi.
3. tasemel tõusid u gith mängu flore ja sa ei saa midagi teha
see oli kõigi aegade parim mäng, kuni jõudsin 3. maja tippu, kui hakkasin põrandasse kinni jääma, palun paranda see
Nii lahe ja naljakas mäng ja kiisu on nii adorobol
See on suurepärane mäng, mille kvaliteet mulle meeldib ja kui te poiste teleri katki rikute, karjub ta, et see on naljakas ja seal on veel palju muud, kuid Black pantheri hind on natuke liiga palju, ma tahaksin, kui te seda alla alandaksite, kuid see on lihtsalt hämmastav mäng, see on nii hea 👍