(Android/iOS) Trial Xtreme 4 Bike Racing oszukuje nieograniczone kryształy
Feb 22, 2022 19:10:25 GMT 2
Post by giagimdecantpal on Feb 22, 2022 19:10:25 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Trial Xtreme 4 Bike Racing ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Trial Xtreme 4 Bike Racing IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukuje nieograniczone kryształy ▞▞▞
▞▞▞ Trial Xtreme 4 Bike Racing 2022 version ▞▞▞
Przede wszystkim dla tych, którzy zastanawiają się, czy jest to gra offline, odpowiedź brzmi: nie. W 98% jest online, jedynym trybem offline jest praktyka. Inną rzeczą jest to, że na rok 2020 grafika jest trochę przestarzała, a rozgrywka nie jest dla mnie tak wciągająca, nie jest to tak naprawdę gra motorowa w stylu freestyle. A tor przeszkód nie jest dla mnie taki trudny .
cóż, nie mam wiele do powiedzenia, najbardziej podoba mi się to, że podczas wyścigów online dostajesz dużo drugiej szansy na pf
Niezła gmae, ale napraw błędy
Ogólnie można pograć ale fizyka i natychmiastowe reakcje reakcji po wywrotce sprawiają, że nie można sprawdzić złotówki.
Trial Xtreme 4 Bike Racing Đua xe ozij
Super Duper Zaje FFFFFFFFFFajne !!!!!!
jest bardzo ładny, ale reklamy są pełne, w przeciwnym razie wszystko jest bardzo dobrze zrobione
Nie raczy ze na każdym za każdym razem ! Kein problem ale dwujeczka bo są lepse wersje
Niestety, w przeciwieństwie do każdej innej gry, która prosi o uprawnienia, których nie potrzebuje, jeśli ustawisz odmowę, nie pozwoli ci kontynuować. Każda aplikacja, która wymaga wymagań, których w rzeczywistości nie potrzebuje, otrzymuje natychmiast 1 gwiazdkę i zostaje usunięta. Deweloperzy fałszywie twierdzą, że potrzebują uprawnień do przechowywania na poziomie administratora, ale nie, nie potrzebują. Jako programista wiem bez wątpienia, że nie. Więc używają ich albo z powodu braku umiejętności z ich strony, albo w nikczemnym celu w imieniu firmy.
Najgorsza gra na świecie
byłoby wspaniale, gdybym mógł go zainstalować lol Próbowałem dwa razy ...
trial Extreme to gra pełna trików z zabijaniem i innych potrzeb każdego gracza
Spoko Giera 🚷💩😃.
Bardzo podoba mi się ta gra, ale najnowsza aktualizacja jest zepsuta...
obiekty są oszołomione, a niektórych poziomów nie można ukończyć z powodu obiektów, a gra jest moim zdaniem do bani
Ogólnie naprawdę dobra gra, naprawdę dobra grafika i sterowanie
Jeden za to, że jak sobie trochę ulepszysz silnik, aby umożliwić ci gracze z lepszymi motorami, których nie da się przejść, gra nastawiona na pieniadze, walić takie gry
Przycisk przepustnicy nie reaguje, jak mogę wygrać wyścig, podczas gdy sztuczna inteligencja mojego przeciwnika ma dobrą kontrolę ode mnie. Przepraszam, że odinstalowuję
StrikeFortressBox অ্যাকশন mfye
Jakoś ta gra miesza z mikrofonem i mówi o moim telefonie. Po zagraniu muszę ponownie uruchomić telefon, aby móc z niego ponownie korzystać.
Byłoby świetnie na przyzwoitym urządzeniu
Nie no do żartów Najpieścić Gra Na Świecie Po Prostu Najlepsze No Ja Nie Mogę Tego Jak Jak Hejterzy Mogą IMitowa Nę Na do To do Jest Super Łatwa Gra Da Ną Ną Wytwarza Na 120% I No Po Prostu No CO Ja Wam Powerem Nie Zlepszy Pojepsu Po Prostu JEST NAJLESTA NIKT MI NIE ZMIENIM ZDANIA
Dałem tej grze 5 gwiazdek, ponieważ kontroler i rower działają świetnie i nie otrzymuję reklam z gry, a to po prostu naprawdę dobra gra
To był gooutda, dopóki go nie zaktualizowali
Kiedyś było o wiele lepiej, ale tak bardzo się starają, abyś kupił nowy rower lub więcej żyć, to już nie jest zabawne. Ukończenie trudnego poziomu zajmuje dużo czasu, ponieważ zużywasz swoje życie tak szybko i musisz spędzić 30 sekund, czekając na reklamę, aby spróbować ponownie. Powinni wprowadzić coś takiego jak na scorehero, gdzie można kupić nieograniczone życie na określony czas. Sprawiłoby, że byłoby to o wiele przyjemniejsze i mniej denerwujące.
Dobra grafika w wysokiej rozdzielczości, ale proszę naprawić problem jest w trybie offline tylko 2 lub 5 zostanie odblokowanych i wszystkie poziomy zostaną zablokowane
to niesamowita gra, możesz wykonywać różne sztuczki i kontrolować lekker rowerowy !!! Upadek jest tak realistyczny...
Trial Xtreme 4 Bike Racing レース yshs
Świetna gra 👌, ale poziom jest tak trudny, więc zagraj w nią i spraw, aby nie było niemożliwe
Pełna usterek
Najgorsza aplikacja, której nawet nie otwieram po cholernej aktualizacji czy coś
ale dla mnie cały czas 3 jest lepsze
Fajna gra zdecydowanie jedna z najlepszych na Androidzie
Ta gra jest okropna. Jestem prawie pewien, że twórcy nawet nie grali we własną grę. Niektóre poziomy są niemożliwe. Fakt, że musisz wydać w grze walutę, aby zagrać na poziomie, jest do bani. Absolutny śmieci
Aktualizacja z 22 października spowodowała zacinanie się gry i skakanie. Teraz nie można grać. Ta gra też mi się podobała. Czy przyczyną jest nowy silnik gry? Czy mogę wrócić do wersji, która używa starego silnika? PROSZĘ!
Nie da się grać ląduje mi się gra, że 2godziny i nic
Świetna gra i doskonały czas na spędzenie czasu
Bedzie wam sieciagalo długo a pos gwiazdki wywala z gry polecam.... Szkoda 1 gwiazdki
Odpowiadać...Próbowałem, po prostu powiedzieli, że wyślij e-mailem przez kontakt w grze, aby mogli uzyskać mój identyfikator, ale ciągle mówi, że wysyłanie nie powiodło się, więc wysłałem im e-mailem mój identyfikator, a następnie zapytali, które masz rowery / pakiety poziomów i ile monet powiedziało im, że nie mogę pamiętam, ale wysłałem im zrzut ekranu z moją historią zakupów, a potem przestali odpowiadać i ignorować mnie, dopóki nie umieszczę tego w recenzji, a następnie poprosili o zrobienie tego samego PONOWNIE
Najnowsza aktualizacja daje więcej usterek, jak poprzednio. Poprzednia wersja była grywalna, ta - może utknąć w najbardziej nieoczekiwanym momencie. W ustawieniach jest przycisk do wyłączania efektów, ale to nie ma sensu. Zmieniają też fizykę bilków. Źle dla Ciebie!
Hujostwo bledy kurwa mac twórcy huje naprawic do kurwa
Całkiem dobrze zrobione we wszystkich aspektach! Kiedy nadchodzi kolejność!!!
Za mapy trzeba płacić, i ciągle wywala na ekran glowny. Oceny nie musze chyba komentowac....
Do bani. Kiedyś nie było tak strasznie... Teraz, aby przejść do następnego zestawu poziomów, musisz mieć ogromną ilość monet, co oznacza, że możesz je kupić lub ścigać się o nie. Idź się ścigać dla nich, stawiają cię przeciwko ludziom z wyraźnie szybszymi i wyższymi rowerami do skakania, więc bardzo rzadko wygrywasz. Do czasu, gdy wygrasz jeden, przegrasz i ponownie wygrasz, nadal masz taką samą ilość pieniędzy. Znaczenie „hej, wydawaj pieniądze”, co mnie zabija, ponieważ ich gra jest teraz wypełniona tonami reklam. Czy nie robisz wystarczająco dużo?
Jest trochę fajna
to dobra gra i ma ładną grafikę, ale są tam reklamy😞😞
Trial Xtreme 4 Bike Racing Poygalar avm
ZAJEBISTA.
Zbyt wolna, ale dobra gra
To miłe
Kul gra
Nie laczy z serwerem...:/ ładowanie na zawsze qr@$#%#
Bardzo slaba. Usuńcie do sklepu play )